Інформація акціонерам про укладення договору з депозитарною установою.

Інформація для акціонерів относительно Укладення договору з депозитарними установою


Доводимо до Вашого відому, что 12.10.2013 року набравши ЧИННОСТІ у повну обсязі Закон «Про депозитарну систему України» (надалі Закон). Закон скасував такий вид ДІЯЛЬНОСТІ на фондовому ринку, як діяльність зберігана ЦІННИХ ПАПЕРІВ и вводити новий вид - діяльність депозітарної встанови.

Закон «Про депозитарну систему України» зобов'язує всех акціонерів течение року (з 12.10.2013 до 12.10.2014) звернута до депозітарної встанови и укласті з нею договір, від власного імені, про обслуговування свого Рахунку у цінних папери, на якому зберігаються Акції , что були дематеріалізовані.

Обраних Товариством депозитарної установою є Публічне акціонерне товариство «Перший український міжнародний банк».

АКЦІОНЕР має право укласті договір з іншою депозитарної установою та здійсніті переказ прав на цінні папери на свой рахунок в цінних папери, Відкритий в іншій депозітарній установі.

Если договір акціонером НЕ буде Укладення, то ВІН НЕ зможите отріматі Дивіденди через депозитарні систему України, у випадка, если річнімі Загальне збори акціонерів ПАТ «ДРЗМВ» буде чинний таке решение, а такоже его Акції НЕ зможуть буті враховані при візначені кворуму та при голосуванні на Загальна зборах акціонерів после 12.10.2014 року.

Адреси ПАТ «ПУМБ» - 83086 м. Донецьк, вул. Артема, 38, телефон 062 332-46-11. Начальник відділу Депозітарної ДІЯЛЬНОСТІ по роботі з VIP клієнтами - Бурлаченко Віта Володимирівна.

На сайті ПАТ «ПУМБ» http://pumb.ua/ua/private_clients/vip_customers/custodian/ акціонери могут ознайомітіся з положенням про депозитарних діяльність ПАТ «ПУМБ», проектом Договору про обслуговування Рахунку в цінних папери, нормативних базою относительно депозитарного обліку цінних ПАПЕРІВ, шаблонами документів для актівації Рахунку в цінних папери, тарифами депозітарної встанови, та Задати питання он-лайн.

Завжди раді співпраці.

Є побажання або питання з приводу співпраці !? Задайте питання нашим технічним фахівцям, відправте заявку.

ВГОРУ