Участь в Міжнародній спеціалізованій виставці Rail EXPO 2020 .

З 20 по 22 жовтня 2020 р. в м. Київ відбулася Міжнародна спеціалізована виставка Raіl Expo 2020, яка повністю орієнтована на залізничну промисловість - залізничний транспорт, інфраструктуру, виробництво устаткування і комплектуючих для залізничного ринку. Генеральний партнер виставки АТ "Укрзалізниця".

 

Rail Expo це можливість безпосередньої комунікації між представниками світового і українського залізничного машинобудування, виробниками і споживачами ливарного виробництва, ремонтних і обслуговуючих компаній, постачальників комплектуючих, запчастин і устаткування.

 

Серед експонентів виставки були наступні компанії: АТ "Укрзалізниця", Aurum Group (Україна), Біржа вагонів Railtex (Україна), CRRC Corporation Limited (Китай), Компанія Petrosoft.pl (Польща), SIEMENS (Німеччина), ПАТ "Днепровагонмаш", АТ "Днепровагонремстрой", ІНДУСТРІАЛЬНА ГРУПА "ЮКРАН", ТОВ "Компанія "Инсолюшнс", ТОВ "Контейнери України", Крюківський вагонобудівний завод, ТОВ "Дослідно-механічний завод "Карпати", СВ Альтера.

 

ПрАТ "Дружківский завод металевих виробів" на правах монополіста з виробництва залізничного і машинобудівного кріплення, а також основного постачальника кріплення для верхньої будови шляхів для АТ "Укрзалізниця" уперше прийняв участь у виставці Raіl Expo і представив продукцію власного виробництва.

 

В процесі виставки представники нашого підприємства провели зустрічі і переговори з наступними компаніями: Trans - Service Group, г.Одесса, ТОВ "МетІнвестСМЦ", Запорізький электровозоремонтный завод (ЗЕРЗ),, АТ "Дніпропетровський стрілочний завод", Жмеринський вагоноремонтний завод (ТОВ ЖВРЗ "Експрес"), АТ "Укрзалізниця", ДМЗ Карпати, ОСК Технолоджи, ТОВ "СКМ Марин Сервіс", ТОВ "Науково-виробниче об'єднання МДС", м. Дніпро та ін.

 

Для ПрАТ "Дружківський завод металевих виробів" участь у виставці Rail EXPO 2020 стала одною з важливий подій 2020 року.

Завжди раді співпраці.

Є побажання або питання з приводу співпраці !? Задайте питання нашим технічним фахівцям, відправте заявку.

ВГОРУ