Информация акционерам о заключении договора с депозитарным учреждением .

Інформація для акціонерів щодо укладення договору з депозитарною установою

Доводимо до Вашого відому, що 12.10.2013 року набрав чинності у повному обсязі Закон «Про депозитарну систему України» (надалі Закон). Закон скасував такий вид діяльності на фондовому ринку, як діяльність зберігана цінних паперів і вводить новий вид - діяльність депозитарної установи.

Закон «Про депозитарну систему України» зобов'язує всіх акціонерів протягом року (з 12.10.2013 до 12.10.2014) звернутися до депозитарної установи і укласти з нею договір, від власного імені, про обслуговування свого рахунку у цінних паперах, на якому зберігаються акції, що були дематеріалізовані.

Обраною Товариством депозитарною установою є Публічне акціонерне товариство «Перший український міжнародний банк».

Акціонер має право укласти договір з іншою депозитарною установою та здійснити переказ прав на цінні папери на свій рахунок в цінних паперах, відкритий в іншій депозитарній установі.

Якщо договір акціонером не буде укладений, то він не зможе отримати дивіденди через депозитарну систему України, у випадку, якщо річними Загальними зборами акціонерів ПАТ «ДРЗМВ» буде прийняте таке рішення, а також його акції не зможуть бути враховані при визначені кворуму та при голосуванні на Загальних зборах акціонерів після 12.10.2014 року.

Адреса ПАТ «ПУМБ» - 83086 м. Донецьк, вул. Артема, 38 , телефон 062 332-46-11. Начальник відділу Депозитарної діяльності по роботі з VIP клієнтами - Бурлаченко Віта Володимирівна.

На сайті ПАТ «ПУМБ» http://pumb.ua/ua/private_clients/vip_customers/custodian/ акціонери можуть ознайомитися з положенням про Депозитарну діяльність ПАТ «ПУМБ», проектом Договору про обслуговування рахунку в цінних паперах, нормативною базою щодо депозитарного обліку цінних паперів, шаблонами документів для активації рахунку в цінних паперах, тарифами депозитарної установи, та задати питання он-лайн.

Всегда рады сотрудничеству.

Есть пожелания или вопросы по поводу сотрудничества!? Задайте вопрос нашим техническим специалистам, отправьте заявку.

ВВЕРХ